AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2022 17:36
Fransk stjerne overvejede karriestop efter alvorlig skade

Der var alvorlige tanker i hovedet på den franske stjerne.


FC Bayern Münchens franske stjerne Lucas Hernandez overvejede at stoppe sin karriere efter en alvorlig skade i Frankrigs kamp mod Australien.

Det skriver den store franske sportsavis L'Equipe.

Han varede blot 10 minutter på banen, før han måtte lade sig udskifte med en grim knæskade i Frankrigs åbningskamp mod Socceroos.

Overvejelserne om et karrierestop blev dog afværget efter samtaler med de franske holdkammerater og Hernandez' egen mor.

Siden har Hernandez gennemgået en succesfuld operation i knæet, og han vil nu påbegynde rehabiliteringsfase, mens håbet er, at han kan vende tilbage mod slutningen af sæsonen.

- Jeg er ekstremt ked af det på Lucas' vegne. Vi mister et vigtigt element. Lucas er en kriger, og jeg er ikke i tvivl om, at han vil gøre alt, der er muligt for at vende tilbage.

- På vegne af truppen, ønsker jeg ham den bedst mulige genoptræning, sagde Frankrigs landstræner, Didier Deschamps, efter kampen.

Det var i øvrigt Lucas Hernandez' bror, Theo med samme efternavn, der erstattede ham i kampen mod Australien, som Frankrig vandt med 4-1.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE