AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
24:08:2020 20:52
Fransk medie smider bombe: PSG vil købe Arsenal-stjerne

Paris Saint-Germain er angiveligt interesserede i at erhverve sig Arsenals højre back Hector Bellerin, som netop er blevet tilbudt til den franske storklub.


Arsenals spanske højre back Hector Bellerin har ikke været sommerens mest omtalte navn med hensyn til transfers, men det kan meget muligt ændre sig.

De franske mestre fra Paris Saint-Germian er nemlig interesserede i at købe spanieren, da de lige nu er på udkig på en ny mand til højre back-positionen.

Transferbomben smides af det franske medie RMC, der erfarer, at Bellerin er blevet tilbudt til PSG, da man forventer at den franske hovedstadsklub vil være villige til at hente spanieren for en stor sum.

Mediet uddyber ikke, om der er tale om en agent, eller om det er klubben selv, der har tilbudt Bellerin til PSG, som nu er i direkte kontakt med Bellerin-lejren.

Et salg af højre backen ville ikke just være optimalt for Arsenal, hvis man udelukkende ser på, hvordan truppens stand er på nuværende tidspunkt.

Klubbens anden højre back Ainsley Maitland-Niles forventes at smutte til Wolves for 20 millioner pund i løbet af de næste par dage, hvilket - såfremt Bellerin skifter til Paris - efterlader nytilkomne Cedric Soares som The Gunners' eneste på sin position.

Bellerins markedsværdi står ifølge Transfermarkt.de til at ligge på 32 millioner euro, men det forventes, at PSG vil skulle betale en del mere for Bellerins underskrift.

Bliv opdateret på rygter, bekræftede transfers og meget mere på vores Instagram-profil her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE