AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
12:01:2018 10:15
Fransk medie: Paris Saint-Germain arbejder på Kanté-handel

Paris Saint-Germain arbejder angiveligt på at hente N’Golo Kanté til klubben.


Det lakker mod enden for Thiago Motta i Paris Saint-Germain. Den 35-årige italiener har kontraktudløb efter denne sæson, hvor han dog fortsat er en del af idealopstillingen hos den franske storklub, selvom han har misset en del kampe med en skade.

Det er dog ikke sikkert, at han får forlænget sin kontrakt med hovedstadsklubben, som inden denne sæson gav ham en etårig kontraktforlængelse. Derfor er det nuværende førerhold i den franske liga også begyndt at lede efter en afløser på den defensive midtbane, hvor Grzegorz Krychowiak heller ikke ser ud til at have en fremtid for Unai Emerys tropper.

I løbet af sommerens transfervindue var de angiveligt på jagt efter Fabinho, men Monaco formåede at holde på den brasilianske midtbanespiller. Nu har Paris Saint-Germain dog tilsyneladende rettet fokus mod London.

Le10Sport har udsendt deres månedlige magasin, og her rapporterer det franske medie, at Paris Saint-Germains sportsdirektør, Antero Henrique, arbejder på at hente N’Golo Kanté tilbage til fransk fodbold, hvor han tidligere har optrådt for SM Caen og US Bourlogne. 

Det bliver dog ikke så lige til, og Paris Saint-Germain er godt klar over, hvor svært det bliver at få Chelsea til at sælge den franske landsholdsspiller, som de købte i Leicester for halvandet år siden.

Chelsea har papir på Kanté frem til sommeren 2021.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED