AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
20:03:2017 17:57
Fransk medie: Liverpool øjner forsvarstalent

Det franske medie Telefoot skriver, at Liverpool har indledt forhandlinger med forsvarstalentet Jordy Gaspar.


Liverpools forsvar har igennem flere sæsoner måtte lægge ører til en del kritik og denne sæson er inden undtagelse. Derfor har klubbens tyske manager Jürgen Klopp planer om at forstærke den defensive kæde til sommer.

Den tidligere Dortmund-manager har rettet blikket mod den franske storklub Lyon, hvor forsvarstalentet Jordy Gaspar løber rundt. Det skriver det franske medie Telefoot. Den 19-årige forsvarsspiller har en ungdomskontrakt i Lyon, men den udløber til sommer.

Den franske klub forsøger derfor at forlænge med stortalentet, inden Liverpool og andre interesserede klubber får fingre i ham. Udover Liverpool er klubberne Bayer Leverkussen og AC Milan også interesseret i den unge franskmand, som er spået en stor fremtid.  

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED