AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 22:52
Fransk medie: Lille har afvist United i Pepe-jagt

Manchester United har intensivt jagtet Lilles offensive profil Nicolas Pepe, men nu forlyder det, at den franske klub har afvist englændernes forespørgsel.


Manchester United har igennem længere tid søgt efter forstærkninger til deres offensiv, og i den søgen har Ole Gunnar Solskjær og kompagni kastet deres interesse på blandt andre Nicolas Pepe, der til dagligt slår sine folder i Lille.

Imidlertid forlyder det nu fra Yahoo Sports i Frankrig, at Lille har afvist den engelske storklubs forespørgsel på deres offensive profil - og Uniteds jagt på franskmanden står derfor i stampe på nuværende tidspunkt. 

Selvsamme medie beretter dog, at Nicolas Pepe skulle være ganske interesseret i et skifte til Manchester United - og det er derfor blot Lille, der står i vejen for en transfer mellem de tre parter. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED