AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2020 12:30
Fransk medie: Guendouzi nægtede at undskylde til Arteta

Matteo Guendouzi har endnu ikke undskyldt til Mikel Arteta, og derfor træner han stadig alene.


Mandag aften kunne The Athletic berette, at Mikel Arteta har sat Matteo Guendouzi til at selvtræne, da han ikke længere er ønsket i klubben.

Det kommer efter en episode, hvor han tog kvælertag på Neal Maupay efter slutfløjtet mod Brighton.

Det har ikke været den eneste episode med franskmanden, og derfor valgte Mikel Arteta at indkalde Matteo Guendouzi til en snak sammen med Raul Sanllehi, Edu og Huss Fahmy. Det skriver France Football.

De har ikke været tilfredse med midtbanespillerens attitude. Flere gange er han kommet for sent til træning og har været involveret i nogle uheldige episoder med holdkammerater - heriblandt et stort skænderi med Sokratis på et hotel i Dubai.

På mødet ville Matteo Guendouzi - ifølge France Football - ikke undskylde for episoden i Brighton, da han mente, at han beskyttede Bernd Leno, som tidligere i kampen blev skadet efter en hændelse med netop Neal Maupay.

Mediet erfarer yderligere, at han formentlig ikke kommer i aktion resten af kampene denne sæson, medmindre han kommer med en undskyldning.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED