AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:09:2019 22:29
Frank Lampard glad for det nye Chelsea

Chelsea-manager Frank Lampard var lykkelig for, hvordan Chelsea tilpassede sig skiftet af formation til dagens opgør mod Wolves, som blev vundet med 5-2.


Antonio Rüdiger vendte tilbage fra skade, og derfor havde Frank Lampard valgt, at der skulle spilles med tre i bagkæden, hvilket fungerede godt for Chelsea, da de forsvarede imponerende i en første halvleg, som de dominerende vandt 3-0.

Tomori scorede et flot langskudsmål, og den unge angriber Tammy Abraham nettede to gange i den stærke første halvleg. I anden halvleg cementerede Abraham sejren med scoringen til 4-0, inden Wolves reducerede to gange, før Mason Mount lukkede målfesten målet til 5-2.

- Vi ændrede systemet, og spillerne tog det til sig virkelig godt, og jeg er lykkelig for at komme her og score fem mål, sagde Frank Lampard ifølge West London Sport.

- De spiller med tre nede bagved, og de skaber problemer for folk. VI har indkasseret mere, end jeg har været glad for, og det at have Rüdiger tilbage, de giver mere sikkerhed.

- Derudover ønskede jeg også, at vi skulle tilpasningsdygtige i den offensive del ved at spille forskellige formationer.

- Idéen var at få Mount og Willian i gode positioner bag Abraham. Jeg synes, at de voldte Wolves de problemer, som vi ønskede.

Chelsea spiller næste kamp i Champions League på tirsdag mod Valencia.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED