Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:09:2020 22:42
Fra San Paolo til Craven Cottage: Fulham jagter Napoli-bomber

Fulham har meldt sig ind i kampen om Napoli-angriberen Arkadiusz Milik.


Det er efterhånden hverdagskost at se store spillere skifte til mindre Premier League-klubber, men nogle handler kan alligevel godt sende kaffen galt i halsen.

For eksempel når en forholdsvist troværdig italiensk kilde erfarer, at oprykkerne fra Fulham har indledt jagten på Napoli-angriberen Arkadiusz Milik.

Det er ikke desto mindre realiteten, efter mediet Calcio Mercato har disket op med nyheden.

Det har tidligere forlydt, at Tottenham var på vej til at skrive under med den polske angriber, men deres interesse har angiveligt forduftet.

Dermed står Fulham tilbage sammen med Premier League-kollegaerne Leeds og Newcastle.

Fulham er dog det hold, der har vist mest konkret interesse, hvilket kan forklares med, at de øvrige klubber allerede har forstærket deres angreb med henholdsvis Rodrigo fra Valencia og Callum Wilson fra Bournemouth.

Napoli er efter sigende interesserede i at slippe Milik, men kun for den rigtige pris.

Den polske landsholdsangriber står noteret for 48 mål i 122 kampe for Napoli, mens han for sin nation tæller 51 optrædener med 14 mål til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED