AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2019 23:15
Fra La Liga til Premier League: Fem potentielle store transfers

FourFourTwo har givet deres bud på fem spillere, der muligvis skifter La Liga ud med Premier League.


Der er godt gang i transferrygterne i den europæiske sportspresse, hvor utallige spillere dagligt bliver kædet sammen med et skifte til Premier League.

I den anledning har mediet FourFourTwo lavet en liste over fem spillere fra La Liga, der muligvis skifter til det engelske denne sommer. 

Rodri

Klub: Atletico Madrid
Alder: 22 år 
Position: Central midtbanespiller

Det er efterhånden kun spørgsmål om tid, før denne handel bliver en kendsgerning. 

Pep Guardiola har været på udkig efter en fremtidig erstatning for Fernandinho, der er ved at være oppe i alderen, og det ser ud til at blive Rodri. Den spanske midtbanespiller er en intelligent spiller, der hovedsagelig påtager sig de defensive pligter på midtbanen, men også er god i det opbyggende spil, hvilket er afgørende, når man spiller for et boldbesiddende hold som Manchester City.

Med en højde på 191 cm. er han en spiller, der fylder meget på den centrale midtbane og kan tage de mange luftdueller, som der er i Premier League.

Potentiel destination: Manchester City

Giovani Lo Celso

Klub: Real Betis 
Alder: 23 år
Position: Central midtbanespiller

Efter en stor sæson med Real Betis tiltrækker Lo Celso interesse fra det engelske med Tottenham som den mest potentielle destination. Real Betis lavede en genistreg ved at leje ham i PSG og udnyttede købsoptionen på €22 millioner. Nu står de til at tjene mange penge på argentineren.

Lo Celso er en alsidig midtbanespiller, men hans styrker er uden tvivl i det kreative og offensive spil, hvilket han også viste i den forgangne sæson. Han har et meget farligt venstreben og er især farlig, når han trækker ind i banen.

Han er blot 22 år og har alle muligheder for at udvikle sig til at blive en topspiller - både på klub- og landsholdsplan. 

Potentiel destination: Tottenham

Junior Firpo

Klub: Real Betis
Alder: 22 år
Position: Venstreback

Junior Firpo er en moderne offensiv back. Han er utrolig energisk og er uden tvivl svær at spille overfor, fordi han er så offensiv - og det gør det ikke nemmere for modstanderne, hvis man løber så hurtigt, som Firpo gør.

De offensive kvaliteter overskygger måske de defensive mangler, men med en alder på blot 22 år er det noget, man kan arbejde med. 

Senest er han blevet kædet sammen med Liverpool som backup for Andy Robertson, og det vil måske ikke være et dumt skridt at komme til The Reds, hvor han kan lære af en verdens - i øjeblikket - bedste backs.

Potentiel destination: Liverpool

Mario Hermoso

Klub: Espanyol
Alder: 24 år
Position: Central forsvarsspiller

Efter sit permanente skifte fra Real Madrids B-hold har han vist, at de formentlig skulle have været mere tålmodige med ham, da han i dag er en forsvarsprofil i La Liga. 

Hermoso er stærk i luftspillet og god til at time sine defensive indgreb. Derudover har han, som de fleste spanske spillere, en god teknik - noget som nogle midtstoppere i Premier League mangler.

Men alder på 24 år har han også muligheder for at udvikle sig yderligere.

Potentiel destination: Arsenal

Maxi Gomez

Klub: Celta Vigo
Alder: 22 år 
Position: Angriber

Maxi Gomez ankom til Celta Vigo som en ukendt spiller fra Uruguay, men efter to sæsoner er han eftertragtet blandt flere europæiske klubber. 

Han har nettet 31 gange i 75 kampe for Celta Vigo og har dermed bevist, at han kender vejen til målet.

Gomez er en fysisk spiller, og på den måde vil han formentlig ikke få svært ved at tilpasse sig Premier League. Han er stærk i luftduellerne og er ikke bange for at slå sig. Han koster i omegnen af €50 millioner, men det vil ikke være den store gamble med hans kvaliteter taget i betragtning.

Potentiel destination: West Ham


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED