AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 22:34
Fra alverdens muligheder til kontraktløs: Chelsea henter ikke tidl. United-guldfigl

Angel Gomes er ikke længere Manchester United-spiller, men han bliver heller ikke til en Chelsea-spiller.


Det 19-årige engelsk-portugisiske midtbane-talent Angel Gomes blev i dag kontraktløs, efter teenageren selv havde afvist et udspil fra De Røde Djævle.

Det bekræftede klubben selv på deres officielle hjemmeside.

Herefter har Gomes været rygtet kraftigt til Stamford Bridge i kølvandet på de sidste par dages forlydener om, at Chelsea-træner Frank Lampard skulle være varm på at give det lovende talent et skud.

Det bliver dog ikke til noget, fastslår Lampard selv meget kontant på et spørgsmål fra en TalkSport-journalist.

- Ja, jeg kan udtale så meget, at der aldrig har været nogen snak i klubben om ham (Gomes red.) fortæller træneren, der efterfølgende svarede 'nej' på et spørgsmål, om han er interesseret i den engelske ungdomslandsholdsspiller.

Dermed står Gomes pludselig uden nogen klub, mens der ligeledes ikke er nogen top seks-klubber, der virker interesserede i at give ham muligheden for at spille engelsk top-fodbold.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED