AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
13:10:2017 15:23
Fowler: Liverpools forsvarsspillere er ikke problemet - det er angriberne

Robbie Fowler mener ikke, at Liverpools vaklende defensiv skyldes de defensive spillere - i hvert fald ikke udelukkende.


Liverpool har lukket hele 12 mål ind i denne sæsons Premier League. Det er flere end klubber som Brighton, Burnley og Newcastle. Derfor har The Reds' defensiv fået meget kritik og det er også dér, at mange fans er bekymrede forud for lørdagens møde med Manchester United.

Ifølge klublegenden Robbie Fowler, så er det dog ikke kun Liverpools forsvarsspillere, der er skyld i de mange mål imod. Det er hele holdet - også angriberne.

- Det her handler ikke kun om forsvarsspillerne, siger Fowler til avisen The Express og fortsætter:

- Gode hold forsvarer oppefra og ned. Hos Liverpool var Ian Rush som angriber en mester i at forsvare fra forreste linje. Forsvarsspillerne får rigtig meget kritik i denne sæson, men det er altså langt fra kun dem, der skal gøre arbejdet og det er der mange, som glemmer. 

- Vi skal også huske, at det kun er naturligt, at det her Liverpool-hold lukker mål ind. Det er et angribende hold, der scorer mange mål, så selvfølgelig vil de også lukke mål ind, siger den tidligere angriber.

Robbie Fowler, der spillede for Liverpool over to omgange imellem 1993 og 2007 scorede 183 mål i 369 kampe for The Reds.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED