AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2019 12:29
FourFourTwo ser nærmere: Seks potentielle transferemner for Liverpool

FourFourTwo har kigget nærmere på mulige transferemner for Jürgen Klopp.


Transfervinduet nærmer sig med hastige skridt, og der er derfor godt gang i transferrygterne.

Hvis man skal tro de troværdige engelske journalister, så kommer Liverpool ikke til at handle stort ind i det kommende transfervindue, selvom der daglig bliver rygtet flere spillere til Merseyside-klubben.

Det forventes dog, at der er nogle positioner, som Jürgen Klopp kommer til at forstærke, og i den anledning har FourFourTwo set nærmere på potentielle tranferemner for Liverpool.

Timo Werner - RB Leipzig

Werner vil være et perfekt match for Liverpool, som er et af de bedste offensive mandskaber i verden. Han har scoret 16 ligamål i denne sæson, men hans kontrakt udløber i 2020, og han er ikke interesseret i at forlænge. Derfor er et sommerskifte sandsynligt. 

Paulo Dybala - Juventus

I et forsøg på at styrke deres offensive kreativitet ville Liverpool hente Nabil Fekir sidste sommer, men den handel faldt til jorden af flere forskellige årsager. Derfor burde Jürgen Klopp være på udkig efter en kreativ spiller. 

Dybala har været inde og ude af holdet i denne sæson efter Cristiano Ronaldos ankomst. Argentineren kan være med til at bryde modstandernes defensive mur, som Liverpool ofte står overfor.

Toni Lato - Valencia

Antonio Latorre Grueso - bedre kendt som Toni Lato - er en ung spansk venstreback, og med Alberto Morenos formodede exit denne somme skal Liverpool ud og hente en backup for Andy Robertson.

Det er aldrig nemt at finde en spiller, som skal agere backup, men det gør Toni Lato allerede i Valencia, hvor han må vige pladsen til Jose Gaya. 

Hakim Ziyech - Ajax

Efter fantastiske præstationer de seneste sæsoner kan det være svært at forstå, hvorfor Ziyech stadig er i Ajax. Han har været en af stjernerne i denne sæson, hvor han er noteret for 19 mål og 15 assists. 

Han kan skabe chancer gennem sine vævre driblinger og fantastiske afleveringer og vil kunne bidrage med noget andet i Klopps offensive linje.

Dayot Upamecano - RB Leipzig

Liverpools defensiv har været sublim i denne sæson, hvor Virgil van Dijk har været den store leder. Han har haft Matip og Lovren ved sin side i denne sæson, mens Gomez næsten lige er kommet tilbage fra en lang skade. Matip og Lovren er ved at være oppe i alderen, og man bør kigge efter en fremtidig stjerne. 

Det kan Upamecano være, da han i en alder af blot 20 år er en af de bedste midtstoppere i Bundesligaen. Han vil være en langsigtet signing, men han kan blive en god investering.

Houssem Aouar - Lyon

Liverpool mangler ikke rigtig centrale midtbanespillere, men af og til kan The Reds godt mangle lidt kreativitet i maskinrummet.

Det kan en dybdeliggende Aouar være løsningen på. Han har været god i denne sæson, hvor han været fordeleren ved Lyons angreb. Han er kun 20 år, og han vil formentlig godt indfinde sig med en rotationsrolle på Anfield.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED