AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:02:2023 23:00
Forventede startopstillinger: Manchester United - Leeds

Her er de forventede startopstillinger til onsdagens Premier League-opgør på Old Trafford.


Onsdag aften skal den udsatte kamp mellem Manchester United og Leeds spilles, og det er en kamp, der er god grund til at se frem mod.

For hos Manchester United bliver det uden den normale midtbaneakse, da Christian Eriksen er ankelskadet, mens Casemiro afsoner den første af tre karantænedage for sit røde kort mod Crystal Palace i weekenden.

Det kan meget vel betyde, at Fred og lejesvenden Marcel Sabitzer kommer til at udgøre den centrale midtbane i opgøret.

LÆS OGSÅ: Avis: Så langt ned kan Manchester City blive tvangsnedrykket

Også i forsvaret kan Diogo Dalot måske være tilbage i startopstillingen, mens det står klart, at Antony, Scott McTominay og Anthony Martial er ude af opgøret grundet skader,

Hos Leeds er der i denne uge sket en ændring på managerfronten, hvor Jesse Marsch mandag blev fyret. I stedet bliver det Michael Skubala, som står med ansvaret på sidelinjen.

Han kan glæde sig over, at Robin Koch er tilbage fra karantæne, mens også Brenden Aaronson er klar igen. Det samme er også Patrick Bamford.

Manchester United: De Gea; Wan-Bissaka, Varane, Martinez, Shaw; Fred, Sabitzer, Sancho, Fernandes, Rashford; Weghorst

Leeds: Meslier; Ayling, Cooper, Wöber, Struijk; Adams, McKennie; Sinisterra, Harrison, Gnonto; Bamford


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE