AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:11:2017 11:04
Forventede startopstillinger: Irland - Danmark

Der er mange Premier League-spillere involverede, når Irland og Danmark mødes i aften.


Der er en plads ved VM-slutrunden i Rusland næste sommer på spil, når Irland og Danmark mødes i Dublin. Den første kamp endte 0-0 i Parken, og det er dermed helt åbent forud for returopgøret. 

Det irske landshold kan glæde sig over, at David Meyler er tilbage efter karantæne, og Hull-spilleren må forventes at træde ind i startopstillingen hos Irland, hvor han er anfører. Ellers undgik de irske spillere i karantænefare at få et gult kort i det første opgør, og Martin O'Neill kan meget vel kun lave én ændring i startopstillingen. 

Åge Hareide vil sandsynligvis ikke lave flere ændringer, og der er reelt kun tvivl om én position på holdet. Hvem skal spille højre kant?

Andreas Cornelius fik chancen i første kamp men uden at imponere. Yussuf Poulsen er også i spil til den position, og hans fart kan blive en trussel for det irske forsvar, hvis de begynder at bevæge sig længere frem på banen i hjemmekampen. 

Vi har givet vores bud på, hvordan Irland og Danmark forventes at stille op til aftenens skæbnekamp klokken 20.45. Ni Premier League-spillere får en startplads, hvis vi får ret. 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED