AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 08:33
Forvandlet: Udskældt Arsenal-forsvarer står til ny kontrakt

Shkodran Mustafi skulle være tæt på at blive tildelt en ny kontrakt, skriver The Sun.


Shkodran Mustafi har næsten været en tikkende bombe for Arsenals defensiv siden daget, hvor han skiftede til klubben i 2016.

Men hvor han førhen lignede en mand, der med sikkerhed ville blive solgt denne sommer, er tyskeren nu i stedet sikret og ventes at blive tilbudt en kontraktforlængelse i stedet.

Det skriver The Sun.

Gennem de seneste fem måneder og under Mikel Arteta har Mustafi i den grad løftet sit niveau, og han er nu fast starter i et tremandsforsvar, som har holdt tre clean sheets i de seneste tre kampe. Det er første gang, det er sket for Arsenal siden 2017.

Arteta skulle i hvert fald være overbevist om, at Mustafi har lagt hjerneblødningerne og kæmpefejlene bag sig. I stedet er det nu spillere som Sokratis, Rob Holding og Konstantinos Mavropanos, der står til at få sparket fra Arsenal denne sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED