AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:07:2019 09:15
Forudsigelse: Disse Liverpool-spillere står foran deres gennembrud i 2019/20

Clark James fra Redmen Family ser nærmere på de Liverpool-spillere, som står til at få deres gennembrud for Merseyside-klubben.


En ny og spændende sæson nærmer sig. Om blot to og en halv uge starter den nye Premier League-sæson, når der er dømt åbningskamp på Anfield mellem Liverpool og oprykkerne fra Norwich. Der sker ikke meget på transferfronten for The Reds denne sommer - hvorfor dette er en fin anledning til at kigge nærmere på hvem der er klar til at tage et skridt frem i deres udvikling i bestræbelserne på at tage Liverpool til næste niveau.

Joe Gomez

Den unge englænder havde en fantastisk start på sidste sæson, hvor han sammen med Virgil van Dijk dannede makkerpar i Liverpools centrale forsvar. I de 12 kampe Gomez startede på banen, indkasserede The Reds blot 4 mål og det var altså en stærkt medvirkende årsag til at Klopps mandskab endte som det hold i Premier League med færrest indkasserede mål, da sæsonen sluttede i maj (22 mål imod).

Desværre måtte Gomez se sin sæson mere eller mindre forsvinde, da han brækkede underbenet i en akavet aktion ude mod Burnley i starten af december. Den 22-årige forsvarsspiller nåede tilbage hen mod slutningen af sæsonen, men startede ikke flere ligakampe.

Lige præcis de længerevarende skadespauser har været en stopklods for Joe Gomez’ udvikling i den røde trøje. Potentialet er åbenlyst og når han er i topform er han uhyggelig og besidder rigtig mange interessante egenskaber. 2019/20 skal helst blive sæsonen, hvor Gomez kommer igennem uden længere afbrydelser og for alvor erobrer en central position i Liverpools defensiv. Jeg tror på ham.

Naby Keïta

Der var store forventninger til den energiske midtbanespiller, da han sidste sommer skiftede for £57m fra tyske RB Leipzig og overtog den ikoniske trøje nummer 8 på Anfield som den første efter legendariske Steven Gerrard.

De store forventninger blev dog bremset af småskader indledningsvist og selvom Keïta i glimt har vist prøver på sit talent, så har han ikke vist det over en længere periode i den røde trøje endnu.

De røde fans måtte vente helt indtil april måned på Keïtas første scoring, da han udlignede i udekampen mod Southampton. Netop i denne periode af sæsonen begyndte Keïta faktisk at spille sig varm og binde flere gode præstationer sammen i træk, men desværre løb han ind i endnu en ærgerlig skade, da han få minutter inde i Champions League-semifinalen på Camp Nou måtte udgå og vinke farvel til resten af 2018/19.

Keïta bliver en interessant figur at følge i den kommende sæson, da han nu har haft mere tid til at falde til i England, ligesom han formentlig vil være en smule længere væk fra rampelyset. Han har uden tvivl stadig noget at bidrage med til det her Liverpool-hold og jeg tror mange vil blive overraskede over hvor god han egentlig er, når først han kommer igang.

Rhian Brewster

Ikke et eneste minut har han spillet for Liverpools førstehold, men alligevel har han måske været den spiller på flest røde fans’ læber denne sommer. Den 19-årige skarpretter skrev under med Liverpool som 15-årig og har siden bombet sig vej til førsteholdstruppen for klubbens U-hold, samt diverse engelske U-landshold.

Brewster måtte desværre se sin spændende og lynhurtige udvikling bremset, da han rendte ind i en alvorlig ankel & knæskade, da han faldt forkert ned i en kamp for klubbens U23-mandskab i februar måned 2018. Efterfølgende fik han dog muligheden for at genoptræne med førsteholdstruppen og har blandt andet benyttet lejligheden til at knytte sig tæt på en anden langtidsskadet profil, Alex Oxlade-Chamberlain, og resten af Liverpool-truppen.

Brewster kom tilbage på træningsbanen i foråret og har været involveret for førsteholdet i sommerens pre-season, hvor han er holdets topscorer med 4 scoringer i de første 4 kampe (han har blot været på banen i 165 minutter). En skarp afslutter med et hurtigt antrit og en fantastisk evne til at kombinere i de små rum og træffe de rigtige beslutninger. Brewster bliver “the one to watch” i Liverpools offensiv efter sommerferien.

Honourable mentions

Udover de tre ovenfor bliver det naturligvis også interessant at følge førnævnte Alex Oxlade-Chamberlains vej tilbage til førsteholdsfodbold. Konkurrencen er hård på Liverpools midtbane, men Chamberlains evner til at løbe med bolden fra en dyb position og tilfører rå power, er der ingen af de andre, der besidder på et lignende niveau.

Det bliver ligeledes spændende at se om kult-figuren og Champions League-finalehelten Divock Origi kan bygge på og tage næste skridt i sin udvikling, efter at have forlænget aftalen med The Reds.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED