AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:09:2022 17:49
Forstår intet af mystisk tendens: "Det er på tide han forlader United"

Han spiller godt på landsholdet, men ikke i klubregi.


25-årige Scott McTominay var på banen fra start i Skotlands to Nations League-kampe mod Ukraine og Irland.
 
Her gjorde McTominay en god figur, og nu fortæller den tidligere West Ham-angriber Frank McAvennie, at McTominay i hans optik kun spiller godt for sit landshold.
- Han har lige spillet to gode kampe for Skotland, hvor han ligger placeret lige foran bagkæden.
 
- Det er hans position, men han ser en smule tabt ud hos Manchester United. Det viser bare, hvad han er i stand til at gøre. Han vil aldrig blive som (Paul, red.) Pogba, der kan slå en knap til og trylle. Det gør McTominay ikke. 
 
- Han har vist, at han er i stand til at spille for Skotland, og at han nyder det. Måske er han ikke glad hos United. Måske er det på tide han forlader klubben.
 
- Jeg ved virkelig ikke, hvad løsningen er, for hans form for Skotland er meget bedre, end den har været hos United. Hvorfor forholder det sig sådan? United plejer at være en af verdens største klubber, men der er noget, der ikke klikker, og det er forfærdeligt.
 
McTominay har i øjeblikket tre år tilbage af sin kontrakt på Old Trafford. Der er dog en option på yderligere 12 måneder.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE