Forrygende Son-show: Tottenham afklapser Southampton i suveræn stil

20.09.2020 Kl. 12:53
Tottenham rejste fra Southampton med en velfortjent sejr.

En spektakulær forestilling af både Heung-min Son og Harry Kane, der denne søndag henholdsvis scorede og assisterede hele fire gange for Tottenham, der kunne rejse mod London med en 5-1-sejr i bagagen.

Der var ellers ikke meget i første halvleg, der tydede på, at det skulle blive en storsejr til Tottenham.

Efter tre minutters spil fik udeholdet godt nok annulleret et mål via VAR, der mente, at Harry Kane var offside.

Southampton 2 – 5 Tottenham:

1-0: 32' Danny Ings (Kyle Walker-Peters)
1-1: 45+2' Heung-min Son (Harry Kane)
1-2: 47' Heung-min Son (Harry Kane)
1-3: 64' Heung-min Son (Harry Kane)
1-4: 73' Heung-min Son (Harry Kane)
1-5: 82' Harry Kane
2-5: 90' Danny Ings (straffe)

Annulleringen fik Southampton til at vågne op, og de havde deres navn skrevet over meget af den første halvleg. Efter en halv times spil bragte Danny Ings da også hjemmeholdet foran.

Lige inden pausefløjt, kunne Heung-min Son dog udligne efter oplæg fra Harry Kane – det første af mange mål fra sydkoreanerens side i dag.

I pausen ændrede José Mourinho så, hvad der var gået galt for Tottenham i løbet af første halvleg, mens Ralph Hassenhüttl vel formentlig har været tilfreds med det, han lige havde overværet.

To minutter inde i anden halvleg fordoblede han nemlig Tottenhams måltotal – endnu en gang var Harry Kane leverandør.

I det 64. minut scorede Tottenham så endnu en gang, og du har velsagtens gættet navnet på målscoreren. Hvis ikke, så var det Heung-min Son … med assist fra Harry Kane.

Omtrent ti minutter senere, mente Heung-min Son, at festen endnu ikke var slut, og han tilføjede derfor endnu et mål til sin statistik, mens han udnyttede et oplæg fra Harry Kane.

I det 82. minut lykkkedes det så endelig Harry Kane selv at score et mål, da han gjorde det til 5-1. Men kampens mål var endnu ikke scoret.

Det tilfaldt nemlig Southampton, der pyntede lidt på resultatet via et straffespark, der blev udnyttet efter bedste evne. Danny Ings scorede sit andet mål i kampen og reducerede til kampens slutresultat; 2-5.