AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
15:09:2020 15:14
Forlanger fem gange så meget: Arsenal har afvist bud på angriber

Daily Mail skriver, at Sheffield United har fået et bud på Folarin Balogun afvist af Arsenal.


Folarin Balogun er blandt de skarpeste unge angribere i engelsk fodbold, så Arsenal tager sig godt betalt for at sælge den 19-årige englænder, selvom han kun har et år tilbage på sin kontrakt.

Det har Sheffield United ifølge Daily Mail måttet sande på den hårde måde. The Blades skulle have forsøgt sig med et bud på £3 millioner, men det er blevet afvist,  daArsenal kræver en handel værd op mod £15 millioner - eller fem gange så meget.

Så stort et prisskilt er risikabelt, da Balogun principielt kan begynde at indgå forhåndskontrakter med andre klubber om knap tre og en halv måned. Arsenal kræver dog ikke alle £15 millioner på én gang, men er klar til at lave en struktureret handel med bonusser over tid.

Balogun scorede 28 mål i 28 kampe for Arsenals ungdomshold sidste sæson, hvor han også lavede 10 scoringer i 15 kampe for klubbens U23-mandskab.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED