Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 18:33
Forklarer fravær: Aubameyang er tilbage i Arsenal

Pierre-Emerick Aubameyang har misset de sidste to kampe for Arsenal, og angriberen forklarer, at sygdom i familien var anledningen til hans fravær


Arsenal har måttet undvære stjerneangriberen Pierre-Emerick Aubameyang i deres to seneste kampe, der begge har været mod Southampton, men nu er han ifølge eget udsagn snart klar for London-klubben igen. 

Aubameyang har således i et Twitter-opslag onsdag forklaret, at fraværet skyldtes, at hans mor var blevet syg.

- Min mor har haft nogle helbredsproblemer, og jeg blev nødt til at være der for hende, skriver han og fortsætter:

- Hun har det allerede meget bedre nu, og jeg vil være hjemme igen i aften. Jeg er mere end taknemmelig for lægerne og sygeplejerne, der har hjulpet hende igennem, og selvfølgelig til min Arsenal-familie for alt kærligheden i går! Jeg er mere besluttet end nogensinde på at holde vores momentum i gang!

Det vides endnu ikke om Pierre-Emerick Aubameyang er klar til at spille lørdag, når Manchester United gæster Emirates. Der er kickoff kl. 18.30. 

 

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER!


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED