AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2020 10:45
Forhandlingerne fortsætter - men: Her er Uniteds Sancho-alternativer

Manchester United har ikke opgivet Jadon Sancho endnu, men har gjort sit forarbejde og fundet mulige alternativer, hvis handlen skulle kollapse helt.


Forhandlingerne mellem Manchester United og Dortmund fortsætter ufortrødent, selvom den tyske klubs sportsdirektør forleden udtalte, at den 20-årige superstjerne ville tage endnu en sæson i klubben.

Det er først og fremmest en forhandlingsstrategi, men der er ingen tvivl om, at Dortmund sidder med nogle stærke kort på hænderne, hvormed Manchester United kan blive tvunget til enten at betale de €120 millioner, som tyskerne forlanger -  eller forlade forhandlingsbordet.

Ender det med at blive tilfældet, ændrer det dog ikke på, at Ole Gunnar Solskjær ønsker at styrke sin højre side af angrebet. Derfor har klubben en række mulige alternativer på hånden.

ESPN kunne forleden berette, hvordan Ousmane Dembélé fra FC Barcelona skulle være ét. Torsdag skriver The Athletic så, at Kingsley Coman er et andet.

Umiddelbart tyder det dog ikke på, at den franske kantspiller skulle være meget nemmere at forhandle sig frem til end Jadon Sancho, da Bayern München angiveligt ikke ønsker at skille sig af med ham.

Nemmere er Douglas Costa fra Juventus. Den 29-årige brasilianer skulle også ses som et alternativ til Sancho. Costa vil formentligt kun koste en brøkdel af den pris, som Dortmund forlanger for den 20-årige englænder. Til gengæld kan hans statistik heller ikke måle sig med Sanchos.

Et wildcard kunne ende med at blive Gareth Bale, som i en årrække har været et eftertragtet navn på Old Trafford.

Tampen er uden tvivl blevet koldere, siden Ole Gunnar Solskjær overtog trænersædet og omlagde strategien til i stedet at fokusere mere på unge spillere, men den walisiske verdensstjernes situation i Real Madrid lægger op til, at man potentielt kan hente ham til klubben denne sommer -  måske som en lappeløsning på en lejeaftale.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED