AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 12:04
Forhandlingerne fortsætter: Hvornår får Arsenal stortalent til klubben?

Det er endnu ikke besluttet, hvornår William Saliba vender retur til Arsenal.


I dag udløber William Salibas lejeaftale med Saint-Etienne, men det er ikke givet, at franskmanden vender tilbage til Arsenal lige med det samme.

For den franske klub er meget opsat på at kunne råde over forsvarsspilleren til pokalfinalen mod Paris Saint-Germain den 24. juli, og derfor er klubben lige nu også i forhandlinger med Arsenal om at forlænge lejemålet.

Det rapporterer London Evening Standard.

Hvis Arsenal får William Saliba tilbage til klubben fra i morgen, vil han ikke kunne få lov til at spille i klubbens resterende kampe denne sæson. Men han må derimod gerne træne med resten af truppen.

I London-klubben er der store forhåbninger til det franske stortalent, som blev købt for 220 millioner kroner sidste sommer. Straks blev han dog udlejet tilbage til Saint-Etienne.

Her har den 19-årige midtstopper spillet 17 kampe i denne sæson, da han har døjet med skader. Når han har været kampklar, har han imidlertid spillet fra start.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED