Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:11:2021 21:18
Forhandlingerne er i gang: Storklub frygter Pochettino-ansættelse

En potentiel ansættelse af Mauricio Pochettino i Manchester United skaber angiveligt frygt i det spanske.


Mauricio Pochettino lader til at være Manchester Uniteds klare førstevalg til den ledige managerpost på Old Trafford.

Det er dog uvist, om det kan lykkes dem at få ham ombord midt i sæsonen, eller om de er nødt til at vente til næste sommer.

Daily Record erfarer, at ledelsen i Manchester United har intensiveret jagten på argentineren i de seneste timer og er i dialog med Pochettinos repræsentanter, da han er klar til at forlade PSG. 

Forhandlingerne om at løsrive ham fra sin kontrakt med den franske klub er dermed i gang, men det vil blive dyrt.

Ifølge mediet aktiverede PSG-ejerne en klausul, der forhindrede Pochettino en retur til Tottenham, da de havde fyret Nuno Espirito Santo, men nu er ejerne måske villige til at acceptere et exit. Det vil kræve en stor million-kompensation for Manchester United at løsrive Pochettino fra sin kontrakt, og det vil også kræve en accept af emiren af Qatar, før det kan blive en realitet. 

Den spanske avis, Marca, melder her til aften, at der er en følelse i omklædningsrummet hos PSG, at argentineren er på vej ud.

Skulle det lykkes Manchester United at få fat i Pochettino i de kommende uger, betyder det også, at PSG skal ud og have en ny træner, og det kan ende med at blive Zinedine Zidane, som takkede nej til en midlertidig rolle som Manchester United-manager.

Franskmanden er PSGs klare førstevalg, og en potentiel ansættelse skaber frygt i den spanske storklub, Real Madrid.

Ifølge Marca frygter Real Madrid, at PSG - med Zidane på sidelinjen - vil gøre et sidste forsøg på at forlænge med Kylian Mbappé.

Den spanske klub forsøgte forgæves at byde på Mbappé i sommervinduet, hvor PSG afviste et €200 millioner-bud, og efter transfervinduet har der været meldinger om, at Mbappé vil skifte til Los Blancos på en fri transfer - men Real Madrid frygter nu, at tingene kan ændre sig, hvis Zidane ender i PSG.

Lykkes det ikke Manchester United at hente Pochettino inden sæsonen er færdigspillet, melder Daily Record, at Michael Carrick meget vel kan fortsætte sæsonen ud, hvis han skaber resultater i de kommende kampe.

En potentiel midlertidig manager er også Paul Fonseca, som tidligere er blevet rygtet til Tottenham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE