AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
04:12:2022 19:20
Stor januarhandel: Atletico-angriber er på vej til Premier League

Der er bud efter en angriber fra Atlético Madrid fra Wolverhampton.


Matheus Cunhas dage i Atlético Madrid kan meget vel snart være talte.

Den brasilianske angriber har ikke været nogen succes siden skiftet fra tysk fodbold, og nu er der bud efter ham fra Premier League.

I dag skriver Fabrizio Romano, at Wolverhampton allerede har indledt forhandlinger med Atlético Madrid om en handel.

Premier League-klubben har i den grad brug for en ny frontløber, da Raul Jiménez aldrig er kommet tilbage på sit høje niveau efter sin grimme hovedskade, mens Diego Costa ikke har bidraget med noget siden sin ankomst.

23-årige Cunha blev for nylig også sat i forbindelse med et skifte til Aston Villa, og det må forlød, at Atlético Madrid var klar til at lade ham gå.

Det meldes ikke af Fabrizio Romano, hvor meget det cirka vil koste for Wolverhampton at få fingrene i Matheus Cunha, men i sommer var meldingen, at han kostede omkring £40-50 millioner. 

I denne sæson har han slet ikke scoret i sine 17 kampe for klubben, og han har aldrig været kendt som en notorisk målscorer i hverken Hertha Berlin eller RB Leipzig, hvor han tidligere har spillet.

Han er desuden noteret for otte brasilianske landskampe.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE