Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 15:27
Forhåndskontrakten er underskrevet: Arsenal mister angriber til Leipzig

Folarin Balogun har indgået en forhåndsaftale med Leipzig, erfarer Football Insider.


Folarin Balogun har besluttet sig for ikke at forlænge sin kontrakt med Arsenal. I stedet har den 19-årige angriber valgt at skrive under på en forhåndskontrakt med Leipzig, kan Football Insider afsløre denne onsdag.

Det er en kilde fra Arsenal, der kan afsløre, at Balogun har indgået en kontrakt med det tyske storhold og dermed skifter til Bundesligaen til sommer.

Udviklingen kommer som et stort slag for Arsenal. Så sent som sidste uge kunne Mikel Arteta afsløre, at klubben havde tilbudt den 19-årige englænder en langtidskontrakt.

Men Balogun ønsker angiveligt mere spilletid, og hidtil har han næsten kun fået chance i Europa League. Derfor har stortalentet nu efter sigende besluttet sig for at forlade Londonklubben og opsøge lykken i Bundesligaen, som andre engelske wonderkids har gjort før ham.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED