AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:06:2022 22:20
Fordele og ulemper: Eriksen vælger mellem Brentford eller Manchester United

Sky Sports skriver, at Christian Eriksen skriver under med Brentford eller Manchester United.


Ifølge Fabrizio Romano går der ikke lang tid, før Christian Eriksen træffer en beslutning om sin fremtid.

Den danske midtbanespiller har kontraktudløb med Brentford i slutningen af denne måned, men han ender muligvis med at forlænge. 

Sky Sports erfarer denne torsdag aften, at det står mellem Brentford eller Manchester United, da han ikke er en prioritet hos Antonio Conte og Tottenham efter købet af Yves Bissouma samt Rodrigo Bentancur.

Ifølge Sky Sports har Manchester United tilbudt mest i løn, men Brentford har den fordel at have base i London, hvor Christian Eriksen og familien er godt tilpas. De er angiveligt deres forbehold om at flytte til Manchester. 

Spilletiden er også afgørende, hvor han i Brentford vil være garanteret fast spilletid, hvor chancen for at blive sat på bænken er større i Manchester United, som er blandt de største klubber i verden.

Derudover har Brentford også den fordel, at der er stærke danske relationer, som sætter The Bees i en god situation.

Christian Eriksen er i øjeblikket på ferie, hvor han overvejer sin fremtid, skriver mediet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE