AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:03:2020 21:05
Football Manager 2020: De 10 bedste spillere på fri transfer

Vi har set på de ti bedste spillere, der kan hentes på fri transfer i starten af en ny karriere i Football Manager 2020.


Football Manager er en særdeles populær beskæftigelse i disse tider.

I løbet af den seneste tid har managerspillet slået rekorder flere gange, og derfor har vi også skrevet lidt om spillet her på siden. Nu ser vi nærmere på de ti bedste spillere, du kan hente på en fri transfer, når du starter et nyt spil op.

Vi tager udgangspunkt i den seneste opdatering.

Ki Sung-Yeung
Den sydkoreanske midtbanespiller har senest været i Newcastle, hvor han fik sin kontrakt ophævet, og han er nu tilgængelig på en fri transfer. Han har stadig gode fysiske egenskaber, og han kan snildt udfylde en playmaker-rolle på dit hold.

Yaya Touré
Nogen hurtigløber er den 36-årige ivorianer bestemt ikke længere, og han kan heller ikke holde til at spille en hel kamp. Men han kan være en joker at smide ind i 45 minutter eller måske endda kun 30 minutter. Han har stadig nogle sublime tekniske egenskaber, og han vil især væde god at have i en straffesparkskonkurrence.

Ivan Strinic
Den 31-årige kroat har blandt andet en fortid i Napoli, og han er noteret for 49 landskampe. Han holder stadig et pænt niveau, og han vil ganske givet være god nok til at spille for en række Premier League-klubber. Han kan både gøre sig offensivt og defensivt – og fysikken fejler intet.

Maximiliano Pereira
125 landskampe for Uruguay. Det er ret imponerende, og selvom han er fyldt 35 år, holder han stadig et fornuftigt niveau. Fysikken er begyndt at halte for højrebacken, men han har især de mentale egenskaber med sig, og han kan være en glimrende mentor.

Ignazio Abate
En anden højre back er italienske Ignazio Abate, som blandt andet har en fortid hos AC Milan. Han har ikke ligefrem nogle spidskompetencer, men han er en balanceret back, der kan gøre sig for nogle af de mindste Premier League-klubber.

Emiliano Viviano
Hvis du står og mangler en opgradering på målmandsposten, er Emiliano Viviano en glimrende mulighed. Han er dygtig på stregen og i de direkte dueller mod helt frie angribere. Derudover kan han sparke og kaste langt. Samtidig har han også højden med sig.

Bacary Sagna
Vi kender alle franskmanden, der har en fortid i Arsenal og Manchester City. Hans fysiske egenskaber halter efterhånden, men resten af hans kvaliteter fejler ingenting. Han kan være en spiller, man henter, hvis man mangler en backup på højre back.

Fabio Coentrão
Også Fabio Coentrao er en meget velkendt spiller, og ligesom Bacary Sagna kniber det også med fysikken, selvom han kun er 31 år. Derimod har han glimrende tekniske egenskaber, og du kan virkelig få en venstre back, der kan slå nogle giftige indlæg og gøre sig gældende på modstandernes sidste tredjedel.

Adil Rami
36 landskampe er det blevet til for franske Adil Rami, der på det seneste mest er blevet omtalt for sit forhold til Pamela Andersson. I Football Manager minder den nu 33-årige midtstopper først og fremmest om en ældre John Terry, der kunne placere sig rigtigt og afvise indlæg inde i eget feltet. Samtidig går han altid forrest.

Jefferson
Mens flere af de andre backs halter lidt fysisk, er Jefferson stadig i god form. Han er samtidig en yderst offensiv back, der virkelig kan slå nogle gode indlæg. Jo mere offensiv han er, jo bedre er han.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED