AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 23:13
Fonoudi om Liverpools fremtid: Det her skal være Klopps motivation

Kian Fonoudi har givet sit bud på, hvad der kan være den største motivation for Liverpool-spillerne til næste sæson.


Med syv kampe igen kan Liverpool kalde sig for Premier League-mestre.

Jürgen Klopps tropper har dermed sikret sig titlen i overlegen stil, og spørgsmålet er nu, om de kan fortsætte deres dominans i næste sæson.

6'erens, Kian Fonoudi, har givet sit bud på, hvad der kan være den største motivation for Liverpool-spillerne til næste sæson.

- Liverpool har vundet det her mesterskab uden fansene. Jeg tror, at Jürgen Klopp er intelligent nok til at dykke ned i den ærgrelse det var ikke at vinde titlen på et fyldt Anfield og få busturen, siger Kian Fonoudi til 6'erens program Get in.

- Vi må håbe, at vi er et andet sted om et år. Hvis han kan bruge det som motivation til at motivere spillerne. Det tror jeg faktisk kan være en stærk motivationsfaktor til at præstere for at præstere næsten ligeså godt i næste sæson.

- Jeg tror ikke, at Liverpool kommer til at slacke for meget, lyder det fra Kian Fonoudi.

Se indslaget her: 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED