AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 20:43
Fokuseret Matic: Vi skal være forberedte for at vinde trofæer

Nemanja Matic kræver, at Manchester United-truppen er fuldt fokuseret fra første dage i opstarten til den nye sæson.


Manchester United sluttede i den forgangne sæson på Premier Leagues sjetteplads, og for anden sæson i træk lykkedes det ikke at vinde et trofæ.

Det ønsker Nemanja Matic at rette op på i næste sæson, hvorfor serberen opfordrer hele United-truppen til at være klar første dag i opstarten til den kommende sæson.

- Vi skal være fokuserede fra første dag, forberede os fysisk og blive klar rent mentalt til den sæson, der venter os. Vi skal tænke positivt. Vi vil vinde trofæer, så alle skal være klar, udtaler han til klubbens hjemmeside.

Matic, som går ind til sin tredje sæson som United-spiller, forventer desuden, at humøret kommer til at være højt i truppen, når spillerne vender tilbage fra ferie, fordi der ikke spilles en stor slutrunde denne sommer.

- Humøret er altid fantastisk, men sidste sommer, fordi der blev spillet VM, havde vi en kortere ferie og havde ikke megen tid til at restituere.

På spillersiden har United også indledt forberedelserne til den kommende sæson, da Daniel James er blevet hentet i Swansea.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED