AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:09:2022 22:49
Første gang i 17 år: Cristiano Ronaldo starter ny æra

Cristiano Ronaldo er ikke længere garanteret en plads i startopstillingen.


Cristiano Ronaldo er ikke kendt for at være bænkevarmer.

Torsdag aften sluttede en periode på 17 år for Cristiano Ronaldo, da han ikke siden 2005 har været bænket i tre kampe i træk.

Det blev dog en realitet i forbindelse med kampen mod Leicester, hvor den 37-årige portugiser måtte kigge på fra bænken i starten af opgøret, ligesom han også havde gjort i de to foregående kampe mod Southampton og Liverpool.

Artiklen fortsætter under videoen.

I løbet af sommerens transfervindue blev Ronaldo kædet sammen med et exit fra Old Trafford, men han er altså fortsat at finde hos De Røde Djævle.

Det lader dermed til, at Ronaldo fortsætter som Manchester United-spiller, selvom der eksisterer andre og længere deadlines rundt om i verdenen.

Her må han finde sig i, at han ikke længere er garanteret en startplads, men klubbens nye manager, Erik ten Hag, forventer, at han kan få brug for Ronaldo i startopstillingen i denne sæson.

- Vi har mere end 11 spillere, som er i stand til at starte inde. Det kan man se nu.

- Vi bliver nødt til at skabe den rette vinderkultur, og det er også en proces, siger Erik ten Hag.

Om Cristiano Ronaldo også starter på bænken i Manchester Uniteds næste kamp, må tiden vise. Den spilles søndag mod Arsenal.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE