AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:05:2019 00:05
Første bud er sendt afsted: United vil have De Ligt

Manchester United har afgivet deres første konkrete bud på Matthijs de Ligt.


Matthijs de Ligt er en eftertragtet herre. 

Efter en sublim sæson er han på ønskelisten hos klubber som Barcelona, Liverpool og Manchester United.

Tidligere er Barcelona blevet anses som favoritter til at hente den hollandske forsvarsspiller, men nu forlyder det, at Manchester United gør et forsøg på at sikre sig Matthijs de Ligts underskrift. 

Ifølge Daily Mirror har Manchester United meddelt Mino Raiola, at de vil betale Matthijs de Ligts lønkrav på tre millioner kroner om ugen samt det agenthonorar, som Mino Raiola kræver.

Det har fået Manchester United til at gå til næste skridt og afgivet et bud på hollænderen. Avisen hævder, at buddet lyder på 590 millioner kroner.

Dog er der et problem, og det er, at Matthijs de Ligt ønsker at spille Champions League næste sæson, og det kan Manchester United ikke give ham. Til gengæld vil de kompensere det ved at give ham en højere løn, end det konkurrenterne kan give ham. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED