Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:04:2021 11:27
Først når Helvede fryser til is: Denne klub skifter Kane ALDRIG til

Liam Twomey fra The Athletic kan nævne én klub, som vi med garanti aldrig kommer til at se Harry Kane spille for.


Harry Kane skulle have fortalt sine nærmeste, at han ønsker at forlade Tottenham denne sommer, men der er ikke skyggen af chance for, at det bliver til Chelsea.

Det skriver Chelsea-korrespondenten Liam Twomey i en Q&A med The Athletics abonnenter, der er tilhængere af The Blues.

Chelsea kunne med fordel bruge en stjerneangriber, og en fan kunne ellers godt se ideen i, at The Blues hentede deres bitre rivals største stjerne til Stamford Bridge. Men det kommer ganske enkelt aldrig til at ske på grund af netop rivaliseringen mellem de to klubber.

- Det gensidige had mellem Tottenham og Chelsea gør en Harry Kane-handel umulig. Daniel Levy ville aldrig sælge Kane til Roman Abramovich, skriver Twomey i sit svar til læseren Louie S.

- Jeg tvivler også på, at Kane ville være parat til at brænde sit ry til grunden ved at skifte fra Tottenham til Stamford Bridge.

Ifølge Football Insider er den 27-årige stjerneangriber til gengæld interesseret i at skifte til en anden klub, hvor chancen for at vinde  titler er større. Kane skulle være nervøs for, om han kommer til at bruge karrierens bedste år for et trofæløst Tottenham-mandskab.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED