Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
17:05:2022 14:34
Først Coutinho: Aston Villa interesseret i Bundesliga-stjerne

Gerrard & Co. holder angiveligt øje med den bedste fodboldrække i Tyskland.


Aston Villa kunne i sidste uge offentliggøre, at man havde hentet Philippe Coutinho på en permanent aftale på 150 millioner kroner. 

Dog er Birmingham-klubben langt fra at være færdig med transfers denne sommer - det skriver Mirror.

Johan Lange som er sportsdirektør i Aston Villa, har til job at handle en midtbanespiller, forsvarsspiller og en angriber til sommer i håbet om jagt på de europæiske pladser i næste sæson. 

Gerrard & co. skulle angiveligt være interesseret i Wolfsburgs 22-årige midtstopper, Maxence Lacroix, hvor franskmanden var en del af det tyske mandskab, som kom på en skuffende 12.-plads i denne sæson. 

Franskmanden er en af de hurtigste spillere i Bundesligaen, hvor hans tophastighed kun var lavere end Jeremiah St Juste, Erling Haaland og Alphonso Davis i denne sæson. 

Maxence Lacroix er på kontrakt indtil 2025 i danskerklubben, men de vil lytte til tilbud for franskmanden, hvis der er et passende bud.

Dog er The Villans ikke alene om interessen for midterstopperen. Mirror erfarer, at der er yderligere to Premier League-klubber interesseret i franskmanden. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE