AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:12:2022 09:23
Før VM-gennembrud: Liverpool ville alligevel hente stjerne i januar

Liverpool havde allerede et gode øje til stjernen, inden VM-slutrunden gik i gang.


Liverpool har været sat i forbindelse med en masse spillere under VM-slutrunden.

Mens Liverpool er favorit til at hente Jude Bellingham, så har man også været sat i forbindelse med Mohammed Kudus og Sofyan Amrabat.

Og angiveligt havde man interesse i sidstnævnte inden VM-slutrunden.

Det melder Corriere dello Sport.

Sofyan Amrabat, der til dagligt er midtbanespiller i Fiorentina, har været en af Maroccos største stjerner under VM-slutrunden, hvor man har spillet sig i kvartfinalen.

The Reds har længe været ivrige, efter at styrke deres midtbanemuligheder med James Milner, Alex Oxlade-Chamberlain og Naby Keita, som alle har kontraktudløb til sommer, mens Jordan Henderson og Thiago, begge er i 30'erne. 

Den italienske avis hævder, at Jürgen Klopp for længe siden havde fremsat en anmodning til bestyrelsen, om at kunne få en spiller som Amrabat i januar.

Den tyske manager har angiveligt allerede holdt et møde med hans repræsentanter og vil have yderligere samtaler efter VM.

Sofyan Amrabats agent, Mohammed Sinouh, bekræftede interessen fra Premier League tidligere på ugen:

- Selvfølgelig får jeg en masse opkald omkring Sofyan. Hele verden har set, at han har været den bedste midtbanespiller til VM. Sofyan er topprofessionel. Han er fokuseret på VM med Marokkko, sagde han ifølge Fabrizio Romano.

Den 26-årige defensive midtbanespiller har ét halvandet år tilbage af sin nuværende kontrakt, hvilket kan betyde, at Fiorentina kan være åbne over for at sælge nu, for at få lidt mønt, inden han kan gå gratis. 

KONKURRENCE - Vind en lækker højtaler fra Bang & Olufsen:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE