AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:03:2023 22:43
FM-ikon stopper karrieren i en alder af 31 år

Šime Vrsaljko har valgt at stoppe sin karriere grundet adskillige skader de seneste år.


Hvis man har spillet en del Football Manager, vil navnet 'Šime Vrsaljko' formentlig få en klokke til at ringe.

Da han spillede i Dinamo Zagreb, blev han udset til at være et af de største talenter på sin position, og selvom det aldrig er blevet til et skifte til Premier League, så han over flere omgange været rygtet til det engelske.

Han har spillet i Genoa, Sassuolo, Atletico Madrid, Inter og senest Olympiakos, og i en alder af blot 31 år har han nu valgt at stoppe sin fodboldkarriere. Det melder bl.a. Fabrizio Romano.

LÆS OGSÅ: Mulig transferrekord: Her er prisen på Serie A-stjerne

Den kroatiske back har været hårdt plaget af skader gennem sin karriere, og efter sit kontraktudløb med Olympiakos i sommer har han ikke fundet en ny klub.

Ifølge flere kroatiske medier fortsætter Šime Vrsaljko i fodboldverden, da han fremover skal agere fodboldagent. 

Inden for de seneste dage har flere velkendte navne valgt at stoppe karrieren. Det gælder bl.a. Emmanuel Adebayor og Mesut Özil, og Bojan Krkic vil også annoncere sit karrierestop på et pressemøde torsdag.

LÆS OGSÅ: Nye rekordbud afgivet på Manchester United


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE