AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:03:2019 12:03
Floppede fælt i Premier League: Nu drømmer Falcao om baseball-karriere

Radamel Falcao har fortsat gang i en stor og flot fodboldkarriere, men når den er slut vil han prøve sig af i en ny sportsgren.


I en alder af 33 år er der mange fodboldspillere, som er begyndt at tænke på, hvad fremtiden skal byde på, når den aktive karriere stopper. Radamel Falcao er ikke nogen undtagelse, og han har en klar idé.

Den colombianske angriber har vundet et hav af trofæer gennem sin karriere, men da han prøvede sig af i Premier League hos Manchester United og Chelsea floppede han i høj grad.

Sidenhen har han dog fået gang i karrieren igen, og han scorer et fornuftigt antal mål for Monaco i den franske liga, men fodboldkarrieren lakker stille og roligt mod enden, men når fodboldstøvlerne lægges på hylden, vil han ikke læne sig tilbage og nyde livet.

I stedet skifter han sportsgren, og han vil forsøge at følge i fodsporene på den amerikanske basketball-legende, Michael Jordan.

- Jeg elsker baseball. Da jeg var lille i Venezuela, hvor jeg voksede op, var det den sport, jeg udøvede på et ret højt niveau. Jeg snakker ofte om det med min kone. Jeg tror, at når jeg stopper min fodboldkarriere, vil jeg starte en som professionel baseballspiller.

- Ligesom Jordan, selvom han var basketballspiller og ikke kom til at spille i de store ligaer på det højeste niveau. Jeg vil være den første, der lykkes med det, fortæller Radamel Falcao til France Football.

Radamel Falcao har i øjeblikket kontrakt med Monaco frem til sommeren 2020, hvor han vil være 34 år.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED