AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:06:2019 13:53
Flexer de finansielle muskler: United overbyder Spurs i jagten på La Liga-stjerne

Manchester United har meddelt Real Betis, at de er klar til at betale €75 millioner for Giovani Lo Celso.


Det lignede længe, at Giovani Lo Celsos fremtid lå i London og hos Tottenham, men nu sår Estadio Deportivo tvivl om, hvorvidt det holder stik.

Det Sevilla-baserede lokalmedie skriver i stedet, at Manchester og Old Trafford nu er den mest sandsynlige destination for den 23-årige argentinske midtbanespiller.

Tottenham har ifølge BBC fået et bud på £53 millioner afvist af Real Betis, men skulle nu være på trapperne med et nyt og forbedret ét af slagsen.

Spurs' store problem er angiveligt bare, at Manchester United skulle have meddelt Real Betis-ledelsen om, at klubben parate til at betale hele €75 millioner -  den absolut laveste pris, som Betis ifølge rapporten agter at sælge for.

Estadio Deportivo påstår, at Manchester United er særdeles interesseret i den 23-årige offensive midtbanespiller,  men at Ole Gunnar Solskjær og Ed Woodward især ser ham som en mulig erstatning for Paul Pogba.

Real Betis-ledelsen skulle angiveligt befinde sig i London lige nu for at forhandle et muligt skifte for Lo Celso til enten Tottenham eller Manchester United.

Estadio Deportivo skriver, at forhandlingerne ventes intensiveret i de kommende dage.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED