AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:11:2019 17:28
Flest mål på hver position: Den giftigste Premier League-XI

Se holdet bestående af den mest målfarlige Premier League-spiller på hver plads.


Frank Lampard lavede mange fra midtbanen, Wayne Rooney bombede oppe foran, og Peter Schmeichel lavede vist endda en enkelt som målmand på et tidspunkt.

Men hvem er egentlig de mest scorende Premier League-spillere på hver position? Det finder vi ud af nu.

HITC har nemlig lavet en startopstilling med de mest scorende spillere på hver sin position i Premier Leagues historie. Formationen er en flad 4-4-2'er.

Enjoy!

Målmand: Peter Schmeichel
Dér var han minsandten. The Great Dane er en af fem målmænd, der har fundet vej til nettet i Premier League. Både Asmir Begovic, Brad Friedel, Tim Howard og Paul Robinson har gjort det, så i dette tilfælde af målscore-lighed, er danskeren på, fordi han simpelthen bare generelt var bedre end de andre og vandt langt mere. Peter Schmeichel scorede som bekendt også engang for Danmark.

Højre back: Steve Watson
Den markspiller på listen med færrest mål. Watson er også den eneste på holdet her, der aldrig fik en landskamp. Det på trods af 26 Premier League-mål i en karriere, hvor han dog af og til var på midtbanen hos Newcastle og Everton. Men mest af alt var han højre back.

Man kan argumentere for, at en spiller som Manchester Uniteds Ashley Young kunne tage plads i forsvaret på dette hold, men dertil har han trods alt spillet for mange kampe som kant.

Midterforsvar: John Terry
Den evige Chelsea-kaptajn er den mest scorende forsvarspiller i Premier League-æraen. 41 styk blev det til. Dertil kommer mål i andre turneringer blandt andet vigtige Champions League-scoringer. I vindersæsonen 2011-12 nettede Terry hele seks gange i turneringen.

Chelseas tidligere anfører lavede i alt 75 mål for klub og landshold.

Midterforsvar: David Unsworth
38 ligamål lavede englænderen, der blandt andet repræsenterede Portsmouth og Everton tilbage i 00'erne.

Venstre back: Leighton Baines
Den tredje Everton-forsvarer på listen. De må kunne noget i den disciplin på Goodison Park.

'Beatlesbacken' er den eneste mand på holdkortet, der stadig er aktiv som spiller for en Premier League-klub. Baines har indtil nu scoret 32 mål i ligaen. Det kan naturligvis stadig nå at blive til flere. Hans 53 assists er flere end nogen anden nutidig forsvarer i Premier League.

Højre kant: Eden Hazard
Selvom han måske ikke er så klassisk en højre kant som eksempelvis David Beckham (som også kunne have taget pladsen), er Hazard alligevel alsidig nok til at kunne udfylde rollen.

Belgieren forlod Chelsea i sommer, men inden da nåede han at banke 85 kasser ind i ligaen for the Blues. Dertil kommer et utal af scoringer i andre turneringer.

Central midtbane: Frank Lampard
Endnu en Chelsea-spiller. Premier Leagues mest scorende midtbanespiller nogensinde og Chelsea rekordmålscorer er selvfølgelig selvskrevet til holdet. 177 ligamål nåede Lampard i karrieren. Flest mål lavede han i 2009-10 sæsonen, hvor det blev til hele 22.

I alt scorede Chelsea nuværende træner utrolige 312 mål i alle turneringer.

Central midtbane: Steven Gerrard
En lige så stor legende i Liverpool, som Lampard i Chelsea. Måske større.

Captain Fantastic behøver vel egentlig ingen introduktion, og hans uendeligt mange langskudsmål husker vi alle. Ikke mindst fordi de ofte var så vigtige.

Den næstmest scorende midtbanespiller i Premier League med 121 mål.

Venstre kant: Ryan Giggs
Waliseren har vundet ikke færre end 13 Premier League-titler gennem 24 sæsoner hos Manchester United. Så er det naturligt, at der falder et mål eller to af undervejs.

Det gjorde der også for Giggs. 109 helt præcis. Dertil kommer 162 assists, hvilket er ligarekord. Mange United-fans husker nok et banner på Old Trafford, som meget rammende havde teksten 'Giggs - tearing you apart since 1991'. Sådan var han.

Angriber: Alan Shearer
Newcastle-legenden har stadig rekorden for flest mål i Premier League nogensinde, 260. I tre sæsoner scorede han 30 eller flere mål.

Angriber: Wayne Rooney
Listens tredje Manchester United-spiller (eller fjerde Everton-spiller, afhængig af hvordan man ser på det) er alletiders topscorer for England og for Manchester United. 208 blev det til for Rooney i Premier League.

Udskiftere:

Tim Howard, målmand, 1 mål

Gary Cahill, forsvarer, 27 mål

Ian Harte, forsvarer, 28 mål

Paul Scholes, midtbane, 105 mål

Matt Le Tissier, midtbane, 100 mål

Andy Cole, angriber, 187

Thierry Henry, angriber, 175
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED