AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:08:2020 10:30
Flest i hele Europa: Derfor får Manchester United så mange straffespark

Ole Gunnar Solskjær har et bud på, hvorfor Manchester United får så mange straffespark.


21 straffespark.

Manchester United er det hold i hele Europa, der har fået flest straffespark i denne sæson, og det er ikke helt tilfældigt, hvis man spørger Ole Gunnar Solskjær.

Den norske manager mener nemlig, at Manchester United er tilbøjelig til at få mange straffespark, fordi klubben råder over flere bevægelige spillere i offensiven, der laver udfordringer i feltet.

- Det er den type spillere, vi har. De har hurtige fødder, dribler godt og de fleste af straffesparkene har ikke været til debat. Det er et overbevisende, intuitivt argument, siger Solskjær ifølge The Independent.

Mediet har desuden kigget Manchester Uniteds 21 straffespark igennem, og det har vist sig, at de fleste straffespark er blevet tildelt efter en succesfuld hurtig kombination eller en dribling.

Det er samtidig også værd at lægge mærke til, at kun tre af straffesparkene er blevet tildelt for hånd på bolden.

I Premier League satte Manchester United rekord med 14 straffespark. Manchester City havde næstflest straffespark med 11 af slagsen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED