Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
28:07:2021 10:23
Flere topklubber interesserede: Renato Sanches er til salg

Franske LOSC Lille ønsker at sælge deres 23 årige midtbanespiller Renato Sanches denne sommer. Og her står både Tottenham og Barcelona klar.


Renato Sanches er en uforklarlig spiller. Han er en tiltrækkende og underholdende type, men det er som om lyset hurtigt brænder ned. Han kan sjældent finde en fast plads for sin klub, men han er altid en profil for Portugal ved internationale slutrunder.

Sanches' nuværende klub LOSC Lille virker til at have gennemskuet portugiserens præstationsmønster. Eller så tror de bare ikke på ham længere. Han er i hvert fald sat til salg.

Det erfarer den relativt velinformerede franske journalist Mohamed Toubache-Ter via Twiteer, hvor det fremgår, at Lilles præsident Olivier Letang agter at sælge spilleren denne sommer. 

Letang skulle have mistet tålmodighed spilleren, der kun var med i lidt mere end halvdelen af kampene for Lille i fjord, men han ser nu en mulighed i at smede jernet, mens det er varmt qua Sanches' vellykkede slutrunde.

Det franske medie Le 10 Sport erfarer i denne forbindelse, at flere topklubber er opmærksomme på Sanches' situation, hvor særligt to klubber synes realistisk som fremtidige bydere.

Dette drejer sig om Tottenham og Barcelona.

Spurs vil gerne af med Moussa Sissoko, mens Oliver Skipp er udlejet, og Harry Winks fremtid fortsat er uafklaret. Derfor kigger The Lillywhites på muligheden for at bringe en forstærkning ind til banen solar plexus.

Barca er i alvorlige økonomiske vanskeligheder, hvorfor man kigger på spillere, der er mere realistiske at hente.

Le 10 Sport tilføjer, at der er 'mange' klubber i spil til at hente Renato Sanches'.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE