Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:05:2022 22:14
Flere tilhængere anholdt for diskrimination under Premier League-kamp

De to klubber og politiet vil samarbejde i efterforskningen.


Søndag eftermiddag tørnede Tottenham og Burnley sammen på Tottenham Hotspur Stadium i det, der for begge hold var en meget vigtig kamp. Mens Tottenham kæmper for en plads i næste sæsons Champions League, så fighter Burnley for endnu en sæson i Premier League. Tottenham vandt den intense kamp med 1-0.
 
Efter søndagens kamp kunne Burnley fortælle, at tre af udeholdets tilhængere blev arresteret under kampen som følge af diskriminerende adfærd overfor Tottenham-tilskuerne. 
 
- Vi kan bekræfte, at der har været tre anholdelser ved udebaneafsnittet i dag som følge af reporter om diskrimination, skriver Burnley i en meddelelse.
 
Også Tottenham har været ude og bekræfte hændelsen. 
 
Ifølge The Athletic udførte mindste én Burnley-tilhænger det, der lignede en nazistisk hilsen, men det vides endnu ikke, om anholdelserne relaterer sig til dette. Ydermere beretter mediet, at Tottenham historisk set har haft en stor jødisk fanbase. 
 
- Dette er nu en politiefterforskning, og kollektivt vil vi samarbejde med Tottenham Hotspur, Met Police og Lancs Police i denne sag, slutter Burnley af. 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE