Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:01:2021 12:46
Flere spanske medier: Mourinho ønsker at leje Real Madrid-spiller

Defensa Central og Diario Sport melder begge, at José Mourinho og Tottenham udviser interesse i Eder Militao.


José Mourinho har været lun på den brasilianske midterforsvarer Eder Militao helt tilbage til sin tid som Manchester United-træner, men den tidligere FC Porto-profil valgte at skifte til Real Madrid forrige sommer.Det h

Det har dog ikke været nogen ubetinget succes for den 22-årige forsvarer, og nu øjner Mourinho angiveligt sit snit til at bringe Militao til Tottenham på en lejeaftale. Det skriver både Defensa Central og Diario Sport.

Spilletiden for Los Blancos har været ekstremt begrænset denne sæson; Kun 224 minutter er det blevet til i denne sæson, og han har ikke været på banen for Real Madrid siden oktober. Derfor skulle Militao også være åben for at lade sig udleje til Tottenham.

Og skal man tro de spanske medier, er der grobund for en potentiel lejeaftale mellem de to klubber. Zinedine Zidane skulle ikke være meget for at miste nogen spillere midtvejs i sæsonen, men ifølge Diario Sport må Real Madrid-træneren acceptere, at klubben er nødt til at udleje spillerle som Militao, Luka Jovic og Alvaro Odriozola.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED