Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:04:2021 19:46
Flere Liverpool-stjerne har fået nok: Holdkammerat "knokler" ikke nok

El Pais skriver, at Roberto Firmino og Sadio Mané står i spidsen for en fraktion i Liverpool-truppen, som er ved at være godt trætte af Mohamed Salah.


Mohamed Salah er en priviligeret dovendidrik, der nyder godt af resten af Liverpool-mandskabets hårde slid og genpres uden selv at knokle for fællesskabet.

Sådan skulle en andel af Liverpool truppen anført af særligt Sadio Mané og Roberto Firmino anse egypteren, skriver spanske El Pais denne fredag.

Der er efter sigende flere ting, der har fået en række Liverpool-spillere til at se sig sure på holdkammeraten og klubbens topscorer. Dels er Salah den bedst betalte spiller i klubben, måske fordi han netop er The Reds' mest målfarlige spiller, men det var aldrig sket uden holdkammeraternes knoklen og løbepensum.

Men det er særligt egypterens egen modvilje til at arbejde hårdt og bidrage defensivt, som har gjort Mané, Firmino og andre Liverpool-spillere frustrerede - hvis man skal tro El Pais.

Vi skal ikke kunne kloge os på, hvor godt styr på intern fnidder i Liverpool-truppen en spansk avis måtte have, men der har efterhånden været mange meldinger om konflikter mellem Sadio Mané og Mohamed Salah. The Athletic har også for nyligt konstateret, at forholdet mellem de to er relativt køligt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED