AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:01:2022 21:41
Flere klubber klager - Liverpool skal muligvis efterforskes

Liverpool skal muligvis under en efterforskning, melder engelsk medie.


I sidste uge accepterede EFL en anmodning fra Liverpool om at udsætte det første semifinale opgør i Carabao Cuppen mod Arsenal.

En kombination af coronatilfælde, skader og spillere, der er til AFCON, betød, at Liverpool ikke kunne stille et hold til kampen.

Coronaudbruddet resulterede også i, at klubben lukkede træningsanlægget ned.

Nu forlyder det hos The Athletic, at Liverpool muligvis skal efterforskes, da flere klubber presser på.

Før FA Cup-kampen mod Shrewsbury udtalte Jürgen Klopp, at det rent faktisk kun var Trent Alexander-Arnold, der var testet positiv, mens de andre, som i første omgang var testet positive, var falsk positive. 

Flere klubber har klaget til EFL og ønsker situationen blive efterforsket, da klubberne er i tvivl om, hvornår Liverpool var klar over, at der var tale om falsk positive tests.

Klagerne kommer også fra klubber, som tidligere har forsøgt at få udsat deres kampe grundet coronaudbrud, men uden held. 

Ifølge The Athetlic gennemgik Liverpool to runder af tests, inden de anmodede om at få kampen udsat, hvor første runde var Lateral Flow Device-test (kviktests), mens anden runde var PCR-tests, som også viste flere positive tests. 

Det var så i tredje runde, hvor flere af de positive tests viste sig at være negative. 

Falsk positive tests ved Lateral Flow Device-test menes - ifølge det britiske sundhedssystem - at være meget usandsynligt med en nøjagtighed på 99,97 procent, og derfor menes flere falsk positive tests at være yderst usandsynlig.

The Athletic melder også, at man har forsøgt at få en kommentar fra Liverpool om, hvornår de fik svar for den tredje testrunde, men Merseyside-klubben har ikke ønsket at kommentere.

OPDATERING: Liverpool bliver ikke efterforsket - Læs mere her.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE