Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:05:2022 17:38
Fire spillere: Chelsea og Barcelona i dialog om mulig byttehandel

Chelsea og Barcelona er angiveligt i dialog om en stor byttehandel.


Barcelona ser ud til at snuppe Andreas Christensen på en fri transfer fra Chelsea, men det stopper måske ikke her.

Den spanske storklub er efter sigende interesseret i både Cesar Azpilicueta og Marcos Alonso, som begge skulle være klar på et skifte til Camp Nou. 

Da Barcelona ikke ønsker at involvere en stor sum penge, vil de derfor forsøge at lave en byttehandel, og ifølge den spanske avis, Sport, er det en reel mulighed.

Chelsea skulle have en stor interesse i Serginho Dest og Neto, hvor sidstnævnte vil med stor sandsynlighed blive andetvalg i Chelsea, da London-klubben vil forsøge at sælge Kepa Arrizabalaga.

Sport erfarer, at Barcelona er meget opsat på at få afsluttet en handel og vil gerne have den på plads inden den 30. juni.

Klubberne skulle angiveligt have haft deres første møde om en handel, hvor Barcelonas sportsdirektør, Mateu Alemany, har været en tur i London.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE