AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:09:2022 16:15
Fire Liverpool-profiler tvivlsomme

Der er fortsat store skadesproblemer i Liverpool-truppen.


Skader har fyldt rigtig meget hos Liverpool indtil videre i denne sæson, og landskampspausen lader ikke til at have gjort noget særlig godt for Jürgen Klopps mandskab.

På sin hjemmeside skriver Liverpool, at Ibrahima Konaté vil blive testet i dag for at se, om han kan komme i spil til morgendagens opgør mod Brighton.

Forsvarsspilleren er først i denne uge vendt retur til træningsbanen efter at have været ude i to måneder.

Også den offensive trio Luis Diaz, Diogo Jota og Darwin Nuñez vil blive testet efter at have været afsted med deres respektive landshold.

Artiklen fortsætter under videoen

Derimod er det helt sikkert, at Andrew Robertson fortsat er ukampdygtig, og det samme gør sig også gældende for både Curtis Jones, Naby Keïta og Alex Oxlade-Chamberlain.

Jürgen Klopp gav dog på sit pressemøde tidligere i dag en melding om, at Robertson er ved at nærme sig et comeback, men at det fortsat er for tidligt at sige, om det bliver i næste uge eller først ugen efter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE