AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 15:40
Fire klubber har forhørt sig om Liverpool-midtbanespiller

Marko Grujic er en ombejlet spiller, og Liverpool har nu fået fire forespørgsler på den serbiske midtbanespiller.


Det har stået klart i en række måneder efterhånden, at Hertha Berlin har ønsket at beholde Marko Grujic efter et vellykket lejeophold, men Bundesliga-klubben er ikke den eneste klub, der vil have fingrene i serberen.

På nuværende tidspunkt har både Hertha Berlin, Werder Bremen, Eintracht Frankfurt og en unavngiven Premier League-klub ifølge Goal forhørt sig hos Liverpool om muligheden for at slå kløerne i Marko Grujic til næste sæson.

Disse klubber kan dog få en særdeles skarp konkurrent i form af Atlético Madrid, der ifølge mediet vil overveje at gå efter Liverpool-spilleren, hvis Rodri skifter til enten Manchester City eller Bayern München – der begge er sat i forbindelse med spanieren.

Liverpool er åben for muligheden at skille sig af med Marko Grujic i sommerens transfervindue, idet serberen fortsat er langt fra spilletid i den engelske storklub. Prisen kan meget vel komme op i omtrent £25 millioner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED