AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
21:08:2019 09:53
Fingrene væk, United: Dortmund forgylder Sancho

Dortmund har angiveligt givet Jadon Sancho en massiv lønforhøjelse for at forsøge at holde på teenagesensationen.


Det betaler sig at udføre sit arbejde godt, og det må man sige, at Jadon Sancho gjorde for Borussia Dortmund sidste sæson.

Derfor har den tyske storklub ifølge Daily Mail belønnet den 19-årige winger med en forbedret kontrakt, som nu indbringer ham knap 80 millioner kroner årligt. Det er en fordobling af den løn, han fik efter sidst at have forlænget sin kontrakt tilbage i oktober.

Det er lidt uklart, hvorvidt Sancho samtidigt har forlænget sin kontrakt, men Daily Mail får det til at lyde som om, at hans kontrakt med Bundesliga-klubben ikke længere udløber i 2022 - hvilket den førhen stod til.

Sancho er måske den mest eftertragtede unge spiller i verden, og Manchester United samt Manchester City skulle være blandt klubberne, der håber på en transfer næste sommer. Særligt de røde fra Manchester skulle være klar til at slå til.

Det bliver en noget mere besværlig og markant dyrere proces nu, hvis det viser sig at være sandt, at den unge englænder har forlænget sin kontrakt.  Der er intet fra officielt hold på nuværende tidspunkt.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED