AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:06:2019 17:30
Fingrene væk: Norwich vil ikke af med back-talent

19-årige Max Aarons spiller også i Norwich City efter sommerpausen. Sådan bliver det i hvert fald, hvis det står til kanariefuglene, der ikke ønsker at sælge talentet til United.


Max Aarons har været nævnt som en spiller, som Manchester United var på udkig efter. United skal dog ikke sætte næsen op efter at hente den unge englænder. Norwich har ifølge Press Association Sport ingen planer om at sælge den 19-årige forsvarsspiller, der var fast mand på Norwich-holdet igennem hele sidste sæson.

Aarons, der spiller på det engelske U-19-landshold, har i forrige sæson scoret to mål og lavet seks assists.

Den fremadstormende englænder har været nævnt som et muligt køb for United, hvis klubben ikke formår at hente Aaron Wan-Bissaka i Crystal Palace. Det bør dog forventes, at Aarons skal igennem en tilvænningsperiode, før han er klar til at tørne ud for en engelsk storklub.

Højrebacken bekymrer sig dog næppe om fremtiden, da han i oktober sidste år underskrev en 5-årig kontraktforlængelse med Norwich.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED