Finaleklar: Frank & Co. er klar til milliardopgør

Af Jeppe Augustsen
29.07.2020 Kl. 20:44
Brentford er klar til den sidste afgørende oprykningskamp efter aftenens sejr.

I søndags tabte Brentford det første playoff-opgør med 0-1 mod Swansea, og derfor skulle de vinde for at have muligheden for at rykke op i Premier League.

Det skulle Thomas Frank & Co, der havde Henrik Dalsgaard, Mathias Jensen, Christian Nørgaard og Emiliano Marcondes med fra start, forsøge at revanchere – og danskerne skulle også vise sig at blive afgørende.

Efter 11 minutters spil blev Ollie Watkins sendt i dybden af Mathias Jensen og gjorde det til 1-0, og fire minutter senere headede Emiliano Marcondes værterne på 2-0.

Så stod Brentford til at gå videre til playoff-finalen, og det blev endnu bedre i starten af anden halvleg, da Bryan Mbeumo udbyggede føringen til 3-0.

Swansea skulle derfor bruge to scoringer, men der endte med at komme spænding til det sidste. Pontus Jansson lavede en fejl i forsvaret med ti minutter igen, og det udnyttede Rhian Brewster til at reducere.

Gæsterne jagtede en scoring, men det blev ikke til flere mål på Griffin Park, som også var deres sidste kamp nogensinde på det stadion.

Dermed venter der en afgørende kamp i finalen mod enten Fulham eller Cardiff, hvor den sidste oprykker til Premier League skal findes.